Allergenen

Vragen? Neem dan vooral contact op!

Alle producten zijn vrij van:

schaaldieren

eieren

vis

pinda

noten: paranoten, pistachenoten

melk

selderij

sesamzaad

lupine

weekdieren

Kan sporen bevatten of bevatten:

Soja (Een aantal producten bevatten miso, tofu of sojasaus, vraag dit even na )

Amandelen, cashewnoten, hazelnoten, macadamianoten, walnoten, pecannoten zijn in de keuken aanwezig en worden gebruikt in de notenmix en producten van Vegan Flore)

Mosterd (is in de keuken aanwezig)

Zwaveldioxide en sulfiet bij concentraties van meer dan 10 mg SO2 per kilo of liter (wordt gebruikt in de keuken)

Glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasantarwe/kamut) (bijna alle vleesopvolgers bevaten tarwegluten).

Feestdagen 2020 bestellijst

Borrelbox:

Droge worst bevat gluten

Notenmix bevat hazelnoten, cashewnoten, pecannoten, walnoten en amandelen

Borrelballetjes bevatten gluten en sojaeiwit

De yaasjes kunnen cashews, amandelen en soja bevatten


Rookworst:

Bevat gluten

Roast:

Bevat soja, gluten en pecannoten


Stoofvlees met chorizo en rode wijn:

Bevat gluten en alcohol


Coq au vin:

Bevat soja, gluten en alcohol