Verzenden/ Ophalen

Nederland

Verzending binnen Nederland is vanaf €90 gratis. Daaronder betaal je €6.95.

Je pakket wordt bezorgd door Red je Pakketje. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in same day delivery. Dat dit nu een optie is voor kleinere bedrijven is fantastisch nieuws, want door corona was het lange tijd maar de vraag of er geleverd kon worden.

Hoe Red je Pakketje werkt

Het pakket wordt vóór middernacht aangemeld door PLANTBEEST. Hierdoor is Red je Pakketje op de hoogte dat ze een pakket kunnen ophalen. In de ochtend/middag halen ze het pakket op bij ons en brengen ze het naar één van hun sorteercentra.

Tot 15:00 kan er via hun klantenservice nog een adreswijziging worden aangebracht. Een appje sturen is wel zo snel & makkelijk.

Tussen 16:00 en 17.00 krijg je via de track en trace een tijdsindicatie hoe laat Red je Pakketje bij je langskomt. Deze tijd is tot een half uur nauwkeurig, en is live te volgen. Om 17:00 laden ze je pakket in de bus, en komen ze naar je toe.

Kerst

bestellingsdeadlines

Bestellingen vóór 22 november 23:59h

Om er zeker van te zijn dat je een kerstpakket krijgt is het van belang om zo snel mogelijk te bestellen. Alles wordt vers op bestelling bereid om voedselverspilling tegen te gaan. De worsten hebben ruim de tijd nodig om te drogen en yaasjes hebben net als dierlijke kazen de tijd nodig om te rijpen en die krijgen ze ook. De meeste kosten 1-3 weken, maar de sommige producten hebben maanden nodig om hun heerlijke smaak te ontwikkelen.

Nou begrijpen we dat het concept "tijd" misschien niet helemaal zo echt aanvoelt als dat het voorheen deed. Dus om je extra te motiveren hebben we een early bird special. Bestel voor 22 november 23:59 (of, you know, nu) en je krijgt gratis een extra witschimmel-smeerkees met sriracharissa** bij iedere bestelling. 

** Flore vindt normaal maar saai, dus ze fermenteert een variatie aan hete pepers en knoflook op z'n sriracha, en brengt het vervolgens op smaak op z'n harissa. Best of both worlds ❤

Bestellingen tussen 23 november 00:00h - 19 december 23:59h:

Op = op. Natuurlijk maken we altijd meer dan er op 22 november besteld is, maar toch. 

verzenden

Alle bestellingen worden op maandag 21 en dinsdag 22 december verzonden & dezelfde dag nog thuisbezorgd.

Voorkeur voor een bepaalde dag? Laat het ons weten via het opmerkingenveld of contact.

Mocht het nou toch een dagje langer duren omdat het zo druk is, maak je geen zorgen. De producten kunnen daar best tegen, en zijn allemaal minimaal tot oudejaarsavond houdbaar zolang je ze na thuiskomst gesloten, en onderin de koelkast bewaart. De hoofdgerechten kunnen prima worden ingevroren en de rookworsten zijn gekoeld een lange tijd houdbaar.

ophalen

  • In overleg: van zaterdag 19 december tot en met donderdag 24 december in Eemnes (keuken) en Bussum (thuis).

België

Gratis verzending naar Belgie is nu ook mogelijk voor bestellingen vanaf €100.00. Daaronder betaal je €7.95

Net als de NL bestellingen worden deze pakketten ook bezorgd door Red je Pakketje met next day delivery. Alle bestellingen voor de feestdagen worden maandag 21 december verzonden

& de volgende dag thuisbezorgd.